Een Passie Voor Tegels

SairDeco Tegel en Raamdecoratie is dé  beste tegelzaak van Rijswijk. De winkel is gevestigd in Rijswijk. Het brede en diepe assortiment voorziet klanten in vrijwel iedere wens op tegelgebied. Van populaire stijlen, zoals Houtlook en betonlooktegels, tot aan unieke Mozaïk Tegels; aan inspiratie en keuze geen gebrek. Bovendien zijn vele tegels, door een ruime voorraad van 70.000m2, direct leverbaar. Verder helpen de tegelspecialisten de klant graag met het maken van de juiste keuze en adviseren hen over de eigenschappen, toepassingen en het onderhoud van tegels. Uiteraard staan de deuren van SariDeco altijd wagenwijd open voor wie op zoek is naar betaalbare en luxe kwaliteitstegels.

Unieke uitstraling

Kom eens langs in een van onze Stores in Rijswijk. Onze specialisten informeren en adviseren je graag over alle mogelijkheden op het gebied van tegels, sanitair en accessoires.

Vriendelijk personeel en breed assortiment! Ik heb mijn vloertegels bij Sari Tegel & Raamdecoratie uitgekozen en laten leggen. Ik ben er zeer tevreden mee. Zeker een aanrader.